Blogger news

KL TRIP 8DAYS 7 NIGHT 9 to 16 MEI 2011



KLIA - menuju ke balai berlapas untuk balik ke Kota Kinabalu(Along Hanafi ,Atiqah)


(Hanafi - Brisdle Hotel Kl-


Atiqah Hanafi Adwa



Atiqah - Swiss Garden KL- Sedang menunggu Teksi
untuk pergi ke KLCC



Brisdle Hotel- Sarapan pagi sebelum bertolak ke UITM S Alam
untuk menghadiri Majlis Konvokesyen Along.




Hanafi,mama, Iqah KLCC




Hanafi,Along Iqah(KLCC) Senja di Kuala Lumpur








2 comments:

  1. salam K.Yatie.Apa kabar?mcm xpercaya jer akak singgah kat umah atie!!lama akan menyepi dr dunia blog.Rindu ngan akak tau!.Semoga apa jua yg akak lakukn akan membuatkn akak happy & bahgia...

    ReplyDelete
  2. kumsalam atie..iyelah atie lama benar akak tak update blog kak sik sibuk jer memanjang. tapi bila kak aktif kembali berblog nama atie yang pertama kak cari.rindu ngan resipi atie. skrg dah nak raya ada resipi biskut raya utk kak ker? thanks atie miss u too

    ReplyDelete