Blogger news

Kundasang Sabah

Minggu ni busy menguruskan kembalinya Hanafi ke sekolah (tingkatan 6) setelah lama bercuti sejak nov 2009..ha ha ha nafi..habis sudah cuti...kena study balik...2 tahun lagi berjuang untuk kejayaan yang diimpikan...cuba dan terus mencuba,nampaknya nafi mula study tu...berusaha untuk mendisiplinkan diri dengan masa yang ada dan terpaksa meninggalkan komik kegemaranya.......Berjuangl untuk kejayaan diri sendiri..All the best anakku......


SELAMAT HARI IBU
IBU TERCINTA
ku nanti kehadiranmu
walau dalam mimpi ku bahagia
ku rindu belaianmu
ku rindukan wajahmu
tanpamu ku sepi ....
tanpamu siapalah aku
kasih sayang dan cintaku untukmu jua
selamanya, kini ibu telah tiada
semoga damailah ibu disisinya amin...

Kundasang Sabah
Lokasi saya kali ini di Kaki Gunung Kinabalu,Kundasang National Park
pondok rehat yang disedikan oleh Taman Taman sabah
sebagai tempat persinggahan.sebelum sampai
di kaki gunung Kinabalu, tempat bermulanya pendakian.
Pemandangan alam semulajadi yang indah
dengan kehijauan pokok pokok disini
menyegerkan mata memandang.



National Park Kundasang



National Park yang terletak di Kundasang Sabah lebih kurang 1 jam 30 minit
perjalan dari bandar Kota Kinabalu.(Bersama Ibu mertua,Iqah dan Ibu Siti)
Telatah anak dan cucu.Hanafi Amirul,Peeya Mohd Nabil dan Iqah

Dalam perjalanan menuju ke National Park
(Abah,Hanafi,Iqah dan Peeya)

2 comments:

  1. mak saye org sabah..tapi tak pernah pergi sana..waa..nanti ade kesempatan nak kena pegi jugak.

    ReplyDelete
  2. kalau dtg sabah kak yatie bleh bawa jalan jalan

    ReplyDelete